Un prânz delicios, uşor de preparat şi săţios. Rulourile de lasagna cu brânză şi dovlecei îţi vor satisface pretenţiile şi, cu siguranţă, vei vrea să le încerci din nou.

Ingrediente

8 foi de lasagna, gătite (foloseşte foi de lasagna fără gluten)
1 linguriţă ulei de măsline
3 căţei de usturoi, mărunţit
2 dovlecei medii, răzuiţi
1 cană şi 2 linguri de brânză ricotta, degresată
½ cană brânză parmezan, răzuită
1 ou mare, bătut
½ linguriţă sare
piper măcinat, proaspăt
¾ cană sos Marinara
½ cană brânză mozzarella
busuioc proaspăt

Mod de preparare

Preâncălzeşte cuptorul la 350 grade F. Toarnă aproximativ 2/4 cană de sos într-o tavă de copt.

Într-o tigaie medie, sotează usturoiul şi uleiul de măsline la foc mediu pentru aproximativ 1 minut. Adaugă dovleceii, sare şe piper, după gust şi mai lasă pe foc 4-5 minute. Într-un bol mediu, combină dovleceii brânza ricotta, brânza parmezan, oul, sare şi piper.
julienne-summer-vegetables

Întinde foile de lasagna pe o suprafaţa curată. Pune câte 1/3 cană de compoziţie cu brânză şi întinde-o pe fiecare foaie de lasagna. Formează rulouri din foile de lasagna şi pune-le în tava cu sos. Pune sosul care a rămas peste rulouri şi brânza răzuită.
easy-zucchini-lasagna-rolls

Pune tava la cuptor pentru 40 de minute, până când preparatul este gata şi brânza se topeşte. Pune busuioc proaspăt pe deasupra, dacă doreşti şi serveşte cald.
zucchini-lasagna-roll-recipe

Sursa: http://www.skinnytaste.com

Loading...