Încearcă o reţetă rapidă şi bucură-te de o salată caldă, cu carne de iepure şi fasole verde.

Ingrediente

500 g carne de iepure
2 căţei de usturoi, pisaţi
3 linguri ulei
oregano, după gust
250 g fasole verde
1 ardei gras
1 ceapă
piper boabe, după gust
1 ardei iute
2-3 linguri zeamă de lămâie
mărar
sare

Preparare

Tai carnea feliuţe şi o speli bine. Căleşti, în 2 linguri de ulei, ceapa tocată şi usturoiul, 2-3 minute. Adaugi carnea, câteva boabe de piper, şi prăjeşti până când intră cu uşurinţă dinţii furculiţei în ea. Adaugi fasolea ruptă, ardeiul gras feliat şi sare, după gust. Sotezi câteva minute, presari ardeiul iute tăiat mărunt, amesteci să se combine aromele, opreşti focul şi torni zeama de lămâie. O serveşti presărată cu mărar şi oregano.

Foto: Profimedia

Salată cu jambon

Piept de pui la cuptor cu salată verde

Salată de primăvară cu ridichi

Salată de broccoli cu ceapă roşie şi bacon

Loading...