Un preparat săţios atunci când găteşti pentru toată familia, salata cu roşii, pui şi paste va satisface până şi gusturile celor mai pofticioşi.

De ce ai nevoie pentru a pregăti salată cu roşii, pui şi paste

500 g paste

500 g piept de pui, fără piele

1 lingură usturoi pudră

2 linguri ulei de măsline

sare, după gust

piper, după gust

parmezan, după gust

30 g usturoi, pisat

30 g ceapă roşie

oţet de mere, după gust

8 roşii, tăiate cubuleţe

busuioc, după gust

Cum prepari salata cu roşii, pui şi paste

Găteşti pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Le clăteşti în apă rece. Combini usturoiul pudră cu sarea şi piperul într-un bol. Condimentezi pieptul de pui pe ambele părţi. Pui o lingură de ulei de măsline într-o tigaie şi găteşti puiul la temperatură medie, până se rumeneşte şi dai de-o parte. Torni restul de ulei în tigaie şi căleşti usturoiul şi ceapa, aproximativ 1 minut. Adaugi roşiile, apoi amesteci mixul obţinut cu pastele. Asezonezi cu oţet de mere, parmezan şi busuioc. Serveşti imediat.

Sursa http://cafedelites.com

Loading...
Evaluează articolul