Cele mai bune cotlete de porc în sos de lămâie cu cimbru

cotlete de porc în sos de lamaie si cimbru jpeg

Când vine vorba de cină în familie, nu ştii ce să prepari mai întâi pentru a-i impresiona pe cei dragi. Cele mai bune cotlete de porc în sos de lămâie cu cimbru sunt un fel de mâncare cu care sigur vei impresiona.

Cele mai bune cotlete de porc în sos de lămâie cu cimbru - Ingrediente (4 porţii)

4 cotlete de porc 2 căţei de usturoi, pisaţi 1/2 cană smântână 1/2 cană făină 1/4 cană zeamă de lămâie 1/4 cană vin alb sec 4 linguri unt 1 1/2 linguriţă coajă de lămâie 1 linguriţă cimbru 1/2 linguriţă pudră de usturoi 1/2 linguriţă pudră ceapă sare piper ceapă verde

Cele mai bune cotlete de porc în sos de lămâie cu cimbru - Mod de preparare

Într-un vas mic, amesteci făina, pudra de ceapă şi cea de usturoi şi asezonezi cu sare şi piper. Dai fiecare cotlet de porc prin acest amestec, apăsând puţin ca să adere, apoi încingi 2 lingyuri de unt într-o togaie la flacără medie.

Odată ce s-a încins, adaugi cotletele de porc, şi le laşi pe fiecare parte câte 6-7 minute. Apoi, scoţi din tigaie şi transferi pe o farfurie. Acoperi pentru a păstra calde.

Repui tigaia pe foc şi torni vinul, zeama de lămâie şi pui şi coaja de lămâie, usturoiul pisat şi cimbrul, apoi asezonezi cu sare şi piper. Dai focul mai mic şi amestecui totul. Reaşezi cotletele de porc în tigaie, dai focul la minimum pentru 15-20 de minute sau până se pătrunde carnea.

Scoţi cotletele din tigaie, şi pui restul de unt. Amesteci cu smântâna şi laşi să fiarbă, la foc mic şi laşi până se îngroaşă compoziţia. Când căpătat consistenţa dorită, torni sosul peste cotlete şi serveşti.

sursa: http://12tomatoes.com/

Pulpă de porc cu ceapă, la tigaie

Pulpă de porc cu ceapă, la tigaie

Pulpă de porc cu rozmarin

Pulpă de porc cu rozmarin

Cotlete de porc cu legume

Cotlete de porc cu legume

Muşchi de porc cu usturoi şi rozmarin

Muşchi de porc cu usturoi şi rozmarin