Fursecuri cu cremă de cacao şi rom
Parfumul prăjiturelelor cu cacao şi rom va umple întreaga casă. Bucuraţi-vă şi răsfăţaţi-vă cu aceste prăjiturele!
Ingrediente (20-25 fursecuri)
Pentru aluat 150 g margarină 200 g făină 100 g zahăr 1 lingură rom 1 plic praf de copt coajă rasă de lămâie
150 g unt la temperatura camerei
100 g zahăr pudră
50 g cacao
2 linguri rom
Mod de preparare
Freci margarina cu zahărul, apoi adaugi romul, făina, coaja rasă de lămâie şi praful de copt. Obţii un aluat vârtos, pe care îl înfăşori într-o folie de plastic şi îl laşi la frigider 30 de minute.
Întinzi o foaie mai groasă, cam de 0,5 cm, decupezi discuri mici. Aşezi într-o tavă unsă şi tapetată şi dai la cuptor 15-20 de minute. Prepari crema, pentru care omogenizezi untul tăiat bucăţele cu zahărul pudră până devine spumoasă. Adaugi cacaua şi romul. Uneşti cu cremă câte două fursecuri.