Fursecuri cu cremă de cacao şi rom

fursecuri cu rom jpeg

Parfumul prăjiturelelor cu cacao şi rom va umple întreaga casă. Bucuraţi-vă şi răsfăţaţi-vă cu aceste prăjiturele!

Ingrediente (20-25 fursecuri)

Pentru aluat 150 g margarină 200 g făină 100 g zahăr 1 lingură rom 1 plic praf de copt coajă rasă de lămâie

150 g unt la temperatura camerei

100 g zahăr pudră

50 g cacao

2 linguri rom

Mod de preparare

Freci margarina cu zahărul, apoi adaugi romul, făina, coaja rasă de lămâie şi praful de copt. Obţii un aluat vârtos, pe care îl înfăşori într-o folie de plastic şi îl laşi la frigider 30 de minute.

Întinzi o foaie mai groasă, cam de 0,5 cm, decupezi discuri mici. Aşezi într-o tavă unsă şi tapetată şi dai la cuptor 15-20 de minute. Prepari crema, pentru care omogenizezi untul tăiat bucăţele cu zahărul pudră până devine spumoasă. Adaugi cacaua şi romul. Uneşti cu cremă câte două fursecuri.