Mâncare de cartofi cu cimbru şi carne de porc

mancare de porc jpeg

Mâncărurile simple sunt printre cele mai delicioase. Adaugă puţin cimbru în această mâncare de cartofi cu carne de porc pentru un plus de gust.

De ce ai nevoie pentru mâncare de cartofi cu carne de porc

500 g pulpă de porc

1 kg cartofi

110 g kaizer

1 ceapă

1 măr

2-3 linguri ulei

1 lingură muştar

400 ml supă de carne

sare

piper

cimbru uscat

Cum se prepară mâncarea de cartofi cu carne de porc

Dai drumul la cuptor. Tai carnea şi kaizerul cubuleţe şi le aşezi în tavă. Cureţi cartofii, îi tai cubuleţe şi îi speli, apoi îi pui în tavă, lângă carne. Amesteci supa cu muştarul şi torni în tavă. Pui din loc în loc cuburi de măr, torni uleiul, adaugi sare şi piper după gust şi tai tava la cuptor. Când a mai scăzut sosul pui cimbru uscat şi ţii până când carnea s-a pătruns.

Sursa http://www.carolinescooking.com

http://www.carolinescooking.com