Mâncare de cartofi cu cimbru şi carne de porc

Mâncărurile simple sunt printre cele mai delicioase. Adaugă puţin cimbru în această mâncare de cartofi cu carne de porc pentru un plus de gust.
De ce ai nevoie pentru mâncare de cartofi cu carne de porc
500 g pulpă de porc
1 kg cartofi
110 g kaizer
1 ceapă
1 măr
2-3 linguri ulei
1 lingură muştar
400 ml supă de carne
sare
piper
cimbru uscat
Cum se prepară mâncarea de cartofi cu carne de porc
Dai drumul la cuptor. Tai carnea şi kaizerul cubuleţe şi le aşezi în tavă. Cureţi cartofii, îi tai cubuleţe şi îi speli, apoi îi pui în tavă, lângă carne. Amesteci supa cu muştarul şi torni în tavă. Pui din loc în loc cuburi de măr, torni uleiul, adaugi sare şi piper după gust şi tai tava la cuptor. Când a mai scăzut sosul pui cimbru uscat şi ţii până când carnea s-a pătruns.