Pui cu ciuperci şi roşii
Această reţetă este ideală de servit cu orez sau broccoli.
4 piepturi de pui tăiate pe jumătate sare piper negru măcinat o lingură de ulei de măsline 500 de grame de ciuperci tăiate bucăţele 2 căţei de usturoi zdrobiţi o cană de roşii pasate un sfert de linguriţă de oregano
Mod de preparare:
Asezonaţi puiul cu sare şi piper. Încingeţi ulei într-o tigaie şi prăjiţi puiul timp de 5-6 minute, până capătă o culoare aurie. Transferaţi-l pe o farfurie. Adăugaţi ciupercile. Acoperiţi tigaia şi lăsaţi-le pe foc 5-6 minute. Puneţi apoi usturoiul, roşiile şi oregano. Reduceţi temperatura şi lăsaţi-le pe foc, acoperite, 10-15 minute. În ultimele 2-3 minute, amestecaţi puiul în acest sos.
Sursa: marthastewart.com