Supă cremă de dovleac copt

1 download jpg jpeg

O supă cremă perfectă şi delicioasă în orice zi. Legumele care se pun în supa cremă de dovleac nu sunt multe, pentru a nu deturna gustul şi aroma acestuia: ceapă, puţin usturoi şi câteva condimente.

  • Porții: 4
  • Timp total: 2h
  • Pregătire: 1 h
  • Gătire: 1 h
  • Categorie: fel principal

Ingrediente

1 kg dovleac

50 g unt

2-3 linguri ulei

sare

piper

1 ceapă medie

2-3 căţei de usturoi

100 g orez

100 ml smântâăa lichidă

Mod de preparare

Rade dovleacul şi coace-l timp de 25 de min la 200 de grade. Decojeşte cespa şi usturoiul şi taie-le în bucăţi. Căleşte ceapa şi usturoiul şi adaugă sare. Adaugă dovleacul copt şi orezul. Căleşte pentru câteva minute şi pune piper. Fierbe supa timp de 30 de minute. Opreşte focul şi lasă totul la răcit. Amestecă totul cu un blender şi serveşte cu crutoane.



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg