Supă picantă de pui
Ardeiul iute este elementul surpriză al acestei supe absolut delicioase!
Ingrediente
1 lingură de ulei de măsline
600 g piept de pui
1 ceapă tocată mărunt
2 ţeline mici tocate
4 morcovi tăiaţi felii
1 căţel de usturoi tocat
1 ardei iute feliat
4 cartofi tăiaţi cuburi
1 lingură de roşii în bullion
1 l supă de pui
1 dovlecel tăiat cuburi
coriandru proaspăt tocat
Mod de preparare
Pui jumătate de lingură de ulei într-un vas cu fundul gros şi îl laşi să se încingă. Prăjeşti pieptul de pui câte 3 minute pe fiecare parte şi apoi îl scoţi pe o farfurie. În oală căleşti ceapa, ţelina, morcovii, usturoiul şi ardeiul iute. Le laşi 5 minute, amestecând constant. Pui cartofii şi pieptul de pui, roşiile şi supa de pui. Laşi să fiarbă până când cartofii se înmoaie. La final, adaugi dovlecelul şi coriandrul şi mai laşi 5 minute.