Tartă cu cartofi
O combinaţie perfectă pentru cina din această seară, încearcă şi tu tarta cu cartofi!
Ingrediente pentru tartă cu cartofi
1 kg cartofi
500 g carne tocată de pui
2 ouă
1 ceapă
2 linguri iaurt
sare
piper
Mod de preparare tartă cu cartofi
Cureţi cartofii şi-i fierbi în apă cu sare. Separat, pui într-un vas carnea tocată, peste care adaugi ouăle, lingurile de iaurt şi ceapa tăiată mărunt. Potriveşti de sare şi piper. După ce s-au fiert cartofii, laşi deoparte 3 dintre ei, iar pe ceilalţi îi zdrobeşti bine cu furculiţa. Tai cartofii opriţi bucăţi, îi adaugi în umplutură şi amesteci bine toate ingredientele, potriveşti de sare şi piper dacă e cazul. Tapetezi o tavă, pui un strat subţire de cartofi, apoi umplutura şi termini cu un alt strat de cartofi. Dai tava la cuptor şi o laşi până se rumeneşte.