Tartă cu ciuperci şi bacon

Gustoasă şi apetisantă, tarta cu ciuperci şi bacon va fi pe placul tuturor. Ai nevoie doar de câteva ingrediente, iar pentru aluatul de tartă nici nu trebuie să îţi faci griji, îl poţi cumpăra din comerţ.;
- Porții: 6
- Timp total: 1h
- Pregătire: 20 min
- Gătire: 30 min
- Categorie: tarte, aperitive
Ingrediente
1 aluat foitaj
500 g ciuperci, feliate
1-2 cepe, tocate
100 g brânză, rasă
5-6 fâşii bacon
cimbru, după gust
2 linguri ulei
sare
piper
Mod de preparare
Preîncălzeşti cuptorul la 240 °C. Întinzi aluatul şi îl înţepi din loc în loc cu o furculiţă. Căleşti ceapa împreună cu ciupercile aproximativ 10 minute în uleiul încins. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.
Aşezi aluatul într-o tavă rotundă. Presari brânza, cimbrul, sare şi piper, după gust. Torni compoziţia cu ciuperci şi adaugi fâşiile de bacon. Dai la cuptor aproximativ 10 minute sau până când se rumeneşte. Serveşti imediat.