Un aperitiv uşor de vară, brioşele cu ardei şi dovlecei se prepară rapid şi sunt foarte gustoase. Încearcă-le şi tu!

Ingrediente

250 g făină

2 linguriţe praf de copt

3 ouă

1 linguriţă oregano uscat

1 dovlecel

100 ml lapte

150 g telemea

2 ardei graşi

6-7 linguri ulei

ceapă verde, opţional

sare

piper

Mod de preparare

Încălzeşti cuptorul la 190 °C. Într-un bol, amesteci făina, praful de copt, oregano, sare şi piper, după gust. Tai dovlecelul şi ardeii bucăţele. Le căleşti într-o tigaie, în puţin ulei, aproximativ 5 minute. Dai deoparte.

Adaugi peste făină ouăle bătute, laptele şi 5 linguri ulei. Amesteci până obţii o compoziţie omogenă. Încorporezi brânza mărunţită şi legumele. Torni amestecul într-o tavă pentru brioşe, tapetată cu hârtii de copt. Dai la cuptor 30 de minute. Serveşti, dacă vrei, cu ceapă verde tocată.

Sursa http://www.fussfreecooking.com

Loading...