Bucură-te de savoarea specială a unui preparat uşor şi şi sănătos, plin legume.

Dificultate medie/Preparare: 1 h/1 tavă

Ingrediente:

150 ml lapte

5 ouă

250 g făină

150 g caşcaval ras

1 ardei roşu

1 morcov mic

150 g mazăre, din conservă

1 linguriţă praf de copt

3 linguri smântână

50 g migdale descojite, opţional

Mod de preparare:

Baţi ouăle cu laptele şi cu smântâna, apoi încorporezi, în ploaie, făina amestecată cu praful de copt. După ce s-au omogenizat, adaugi ardeiul şi morcovul, ambele legume făcute cubuleţe, mazărea scursă şi caşcavalul.

Răstorni compoziţia într-o tavă cu hârtie de copt şi o dai la cuptor 15-20 de minute, apoi, dacă vrei, scoţi checul şi pui deasupra migdalele. Dai din nou tava la cuptor şi o ţii până când trece testul scobitorii.

FOTO: Profimedia

Loading...
Evaluează articolul