Orez cu parmezan

orez cu parmezan jpeg

Dacă te-ai săturat de clasicul pilaf, azi îţi propunem o reţetă nouă, orez cu parmezan.

De ce ai nevoie pentru orez cu parmezan

4 linguri unt

½ ceapă

3 căţei de usturoi

300 g orez cu bobul lung

500 ml supă de pui

250 ml lapte

100 g parmezan

Cum se prepară orez cu parmezan

Topeşti untul în tigaie şi căleşti ceapa tocată până devine sticloasă. Adaugi usturoiul pisat şi orezul şi ţii pe foc un minut. Torni laptele şi supa de pui, acoperi şi laşi să se înmoaie orezul. Dacă mai este nevoie, mai adaugi supă. Nu amesteca foarte des ca să nu zdrobeşti boabele de orez. Dai deoparte, adaugi parmezanul ras şi amesteci. Serveşti simplu sau drept garnitură.

Credit foto: http://spicysouthernkitchen.com

http://spicysouthernkitchen.com