Această reţetă de ouă în chiftele vine de la Floarea Pană din Lupeni, judeţul Hunedoara. Aşteptăm şi reţetele voastre la adresa [email protected]

Ingrediente:

600 g carne macră

150 g franzelă înmuiată în lapte

100 g ceapă

1 ou

1 legătură mărar

1 legătură pătrunjel

sare

piper

4 ouă fierte

1 ou, pentru uns

mujdei

cartofi natur

Mod de preparare: 

Dai prin maşina de tocat carnea, cu ceapa şi cu franzela stoarsă bine. Adaugi verdeaţa mărunţită,
oul, apoi sare şi piper, după gust.

Modelezi chiftele, pui în fiecare dintre ele câte un ou şi le aşezi într-o tavă tapetată. Le ungi cu oul bătut şi le rumeneşti, la foc potrivit, în cuptorul încins.

Le serveşti cu mujdei şi cu cartofi natur.

Loading...