Dacă nu ai încercat niciodată cartofi pe pizza până acum, pregăteşte-te pentru o combinaţie de care nu te vei sătura niciodată. Trucul este să tai cartofii foarte subţire. Ca să dai un gust şi mai intens, adaugă nişte pesto pe deasupra.  


  • Pregătire:15
  • Porții:6
  • Gătire:30
  • Timp total:45
  • Categorie:fel principal
Ingrediente

500 g aluat de pizza 

mălai  

2 cartofi de mărime medie 

300 g sparanghel 

½ ceapă roşie 

2 linguri ulei de măsline 

Sare 

Piper 

60 g caşcaval ras 

 

Mod de preparare

Preîncălzeşte cuptorul la 200 de grade. Pune nişte mălai într-o tavă pe care ai pus hârtie de copt. Pune aluatul în tavă şi lasă-l deoparte.  

Într-un bol mare, pune cartofii, sparanghelul, ceapa, uleiul, sarea şi piperul. Pune brânza deasupra aluatului şi apoi legumele. Dă totul la cuptor pentru aproximativ 20-30 de minute, până când cartofii s-au copt şi pizza este rumenă.  

 

Loading...