O reţetă apetisantă, bună pentru orice ocazie, pulpele de pui cu cartofi în sos cremos de usturoi nu vor rezista prea mult în farfurie.

Ingrediente – Pulpe de pui cu cartofi în sos de usturoi

2 linguri unt
450 g pulpe de pui
1 linguriţă boia
2 linguriţe mix de condimente
450 g cartofi cubuleţe
4 căţei de usturoi, pisaţi
2 roşii, feliate
200 g spanac
250 ml supă de pui
250 ml lapte sau smântână
100 g parmezan ras
sare
piper

Mod de preparare – Pulpe de pui cu cartofi în sos de usturoi

Condimentezi pulpele de pui cu 1 lingură din mixul de condimente, sare şi piper, după gust. Le rumeneşti într-o lingură de unt, în jur de 4-5 minute, pe fiecare parte. Transferi pe o farfurie.

Topeşti în tigaie untul rămas şi sotezi usturoiul cu cartofii 2-3 minute. Amesteci cu boiaua, mixul de condimente rămas, sare şi piper, după gust. Adaugi roşiile şi supa de pui. Laşi să clocotească uşor 4-5 minute. Încorporezi laptele, parmezanul şi spanacul spălat şi scurs. Întorci puiul în tigaie şi mai ţii pe foc 10-15 minute, până ce carnea şi cartofii sunt bine făcute. Potriveşti de sare şi piper, după gust. Serveşti imediat.

Sursa http://www.eatwell101.com

Loading...