Pentru o siluetă de invidiat, iată o reţetă de garnitură, antreu sau chiar cină târzie.

De ce ai nevoie ca să faci salată caldă de morcovi la cuptor cu feta şi mărar:

450-500 g morcovi, curăţaţi şi tăiaţi pe jumătate pe lungime dacă sunt groşi

60 ml ulei

2 linguri oţet din vin

2 linguriţe miere

1 linguriţă muştar de Dijon

sare

piper măcinat

brânză feta, după gust

mărar, după gust

Cum prepari salată caldă de morcovi la cuptor cu feta şi mărar:

Preîncălzeşti cuptorul la 200 grade. Ungi o tavă cu puţin ulei.

Într-un borcan combin uleiul, oţetul, mierea, muştarul de Dijon şi sare. Îi pui capacul şi agiţi bine până s-au combinat. Pui pe tavă morcovii şi-i stropeşti cu jumătate din amestecul de sos. Dai la cuptor pentru 30-40 minute, şi îi întorci la jumătatea timpului. Dacă sunt mici şi subţiri, se vor coace mai repede. Când sunt gata îi scoţi pe un platou şi torni restul de sos. Presari brânză feta, piper măcinat şi mărar, după gust. Serveşti salata caldă.

Sursa: https://neighborfoodblog.com

Loading...