Spanac cu unt şi usturoi
![spanac jpeg](https://cdn.adh.reperio.news/image-6/6399f6b5-3e1e-47d9-a51f-4a25200f82ee/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D500%26h%3D631%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Ideal ca masă uşoară sau ca şi garnitură verde, spanacul cu unt şi usturoi te va cuceri de la prima degustare.
Ingrediente
300 g spanac
4 căţei de usturoi, zdrobiţi sau feliaţi
2 linguri unt, topit
1-2 linguriţe zeamă de lămâie
felii de lămâie, pentru servire
sare
piper
Mod de preparare – Spanac cu unt şi usturoi
Într-o tigaie, căleşti usturoiul în untul topit aproximativ 1 minut. Amesteci cu spanacul bine spălat, scurs şi uscat şi zeama de lămâie. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.
Ţii pe foc până când spanacul se înmoaie. Serveşti cu felii de lămâie.