Ciuperci umplute cu pui

ciuperci umplute jpeg

Prepară şi tu această combinaţie de ingrediente şi bucură-te de gustul ei savuros, alături de cei dragi.

De ce ingrediente ai nevoie pentru ciuperci umplute cu pui 500 g ciuperci proaspete 160 g carne de pui tocată 1 ceapă 40 g caşcaval ulei mărar sare piper

Cureţi şi speli ciupercile, apoi le tai cozile şi le toci mărunt. Cureţi şi mărunţeşti ceapa. Speli mărarul şi pătrunjelul, apoi le toci mărunt. Dai caşcavalul pe răzătoare. Încingi uleiul, căleşti carnea, adaugi codiţele de ciuperci, apoi ceapa. Condimentezi cu sare şi piper, după gust şi adaugi verdeaţa. Umpli ciupercile cu compoziţia rezultată, le aşezi într-o tavă tapetată şi le introduci la cuptor 25 de minute. Când sunt aproape gata, presari caşcavalul ras şi le laşi până se rumenesc.

Le serveşti calde sau reci.

Sursa foto www.mantitlement.com