Tort de clătite cu ciocolată

Contrastul dintre ciocolată şi brânză cremoasă va transforma acest desert în unul extrem de apreciat. Nu uita să-l decorezi cu fructe proaspete. Iată cum se prepară!
De ce ai nevoie pentru tort
Pentru clătite
8 linguri unt
600 ml lapte
6 ouă
400 g făină
3 linguri cacao
50 g ciocolată neagră
2 linguri zahăr
1 praf de sare
Pentru umplutură
220 g cremă de brânză
220 g frişcă bătută
200 g zahăr
fructe proaspete
Cum se prepară tortul
Topeşti 6 linguri de unt şi le amesteci cu laptele, zahărul şi ouăle. Adaugi făina în ploaie, amestecată cu sarea şi cacaua. La final, încorporezi ciocolata topită. Ungi cu restul de unt tigaia şi prepari clătitele, apoi le laşi la răcit.
Mixezi crema de brânză cu zahărul, până când acesta din urmă se dizolvă. Adaugi frişca bătută şi omogenizezi. Ungi clătitele cu cremă, apoi le suprapui. Decorezi tortul cu fructe proaspete, apoi îl dai la rece 1-2 ore.
Sursa http://fiestafriday.net