În doar 30 de minute vei avea nişte biscuiţi crocanţi cu migdale gustoşi numai buni să îi iei la pachet sau să îi ronţăi la un film bun!

Ingrediente

Ingredients

40 g migdale întregi

110 g unt topit

75 g zahăr brun

1 lingură sirop de zahăr

110 g făină

110 g fulgi de ovăz

1 praf de sare

Mod de preparare

Preîncălzeşti cuptorul la 180°C. Într-un vas pui untul topitm zahărul brun şi siropul de zahăr şi laşi să omogenizeze. Între timp toci migdalele, dar nu foarte mărunt.

În alt vas amesteci făina cu fulgii de ovăz şi cu sarea. Pui jumătatea din cantitatea de migdale, torni amestecul de unt şi amesteci până se încorporează.

Formezi 12 biscuiţi pe care îi pui în tavă în care ai pus hârtie de copt. Pui deasupra restul de migdale şi dai la cuptor pentru 15 minute. Înainte de servire le laşi 10 minute să se răcească.

Loading...