Va fi cu siguranţă una dintre cele mai bune reţete de bruschete pe care ai mâncat-o în ultima vreme. Iată aşadar cum se fac bruschetele cu fasole şi sos de roşii.

De ce ai nevoie pentru bruschetele cu fasole şi sos de roşii

2 linguri ulei

1 ceapă

800 g roşii cubuleţe

1 lingură oţet

420 g fasole fiartă albă

420 g fasole fiartă roşie

pătrunjel

sare

piper

felii de pâine prăjită

Află cum se prepară bruschete cu fasole şi sos de roşii

Încingi uleiul într-o tigaie şi căleşti ceapa tocată. Adaugi roşiile, oţetul şi ţii pe foc până când scade sosul. Adaugi fasolea şi mai ţii pe foc câteva minute. Asezonezi cu sare şi piper după gust.

Le pui pe felii de pâine prăjită şi presari pătrunjel tocat.

Sursa http://eatlyproject.com

Loading...