Un mic dejun delicios, special pentru vegetarieni, dar şi pentru cei care vor să înceapă ziua sănătos.

Ingrediente:

4 ciuperci
un sfert de cană de oţet balsamic
2 linguri de ulei de măsline
o linguriţă de busuioc uscat
o linguriţă de oregano uscat
o linguriţă de usturoi pisat
sare şi piper după gust
4 felii de caşcaval

Mod de preparare:

Tăiaţi ciupercile felii. Într-un bol mediu, amestecaţi oţetul, uleiul, busuiocul, oregano, sarea şi piperul. Turnaţi această compoziţie peste ciuperci. Se lasă la temperatura camerei timp de 15 minute. Puneţi o tavă grill pe foc mic. Scoateţi ciupercile din zeama marinată şi lăsaţi-le pe grătar 5-8 minute. Turnaţi câte puţină zeamă marinată între timp. În ultimele două minute, aşezaţi feliile de caşcaval peste. Compoziţia se aşează apoi în feliile pentru burger.

Burgeri cu carne de curcan si mustar

Burgeri de vita la gratar

Hamburgeri cu cascaval

Foto: blogchef.net

Loading...
Evaluează articolul