Dacă vreţi un aperitiv deosebit, poţi încerca această reţetă de cârnaţi din piept de pui

Dificultate medie

1 h

2 porţii

Ingrediente

½ piept de pui dezosat

2 cârnăciori de porc semiafumaţi

2 cepe

2 ardei graşi

1 roşie

2-3 căţei de usturoi

ulei

sare

piper

Mod de preparare

Speli pieptul de pui şi îl tai în jumătate, pe lungime. Presari cele două felii de carne cu sare şi piper, după gust, pui cârnaţii, rulezi şi asiguri rulourile cu scobitori.

Mărunţeşti legumele, le stropeşti cu ulei, le pui într-o tavă termorezistentă şi le potriveşti gustul de sare şi piper.

Separat, încingi ulei şi rumeneşti rulourile, pe toate părţile, apoi le aşezi peste legume şi dai tava la cuptorul încins în prealabil până când carnea este pătrunsă.

Serveşti rulourile alături de legumele din tavă.

Loading...
Evaluează articolul