Pentru o aromă proaspătă, pune în supa de roşii, la final, ardei gras verde. Dacă supa de roşii ţi se pare acrişoară, pune în ea o linguriţă de zahăr. Astfel vei obţine cea mai rapidă reţetă de supă de roşii, dar şi cea mai gustoasă.

Cea mai rapidă reţetă de supă de roşii - Ingrediente

1 kg roşii
2 cepe
1 morcov ras
2-3 linguri de smântână
frunze de busuioc
2 linguri de ulei
sare
piper
200 ml supă de legume, opţional

Cea mai rapidă reţetă de supă de roşii - Mod de preparare

Speli roşiile şi le opăreşti, pentru a le curăţa mai uşor de coajă. Le tai cubuleţe şi le dai la blender. Strecori, ca să scapi de sâmburi şi laşi sucul obţinut deoparte. Cureţi ceapa şi o căleşti în ulei. Adaugi morcovul ras şi laşi să se înmoaie.

Pui supa de roşii la foc mic şi adaugi ceapa şi morcovul călite. Laşi să fiarbă 20 de minute. Condimentezi cu sare şi piper, după gust, apoi laşi să dea în câteva clocote, ca să se combine aromele. Dacă scade prea tare, mai poţi turna puţină supă de legume. În momentul servirii, decorezi cu frunzuliţe de busuioc şi pui smântână, după gust.

Supă rece de castraveţi. Reţeta lui Jamie Oliver

Supă-cremă de conopidă

Supă-cremă de dovlecei

Loading...