Cele mai simple minitarte cu ciuperci

minitarte cu ciuperci jpeg

O gustare uşoară, minitartele cu ciuperci sunt perfecte pentru o zi călduroasă de vară. Încearcă-le şi tu!

Ingrediente

10 ciuperci, feliate 1 pachet aluat de foietaj 80 g cremă de brânză 2 linguri smântână 50 g telemea 2 linguri parmezan ras 2 ouă 2 căţei de usturoi, pisaţi 2 linguri ulei pătrunjel, după gust arpagic, după gust sare piper

Mod de preparare

Preîncălzeşti cuptorul la 190 °C. Tai aluatul în 4 dreptunghiuri. Le ungi cu 1 ou bătut. Îndoi marginile şi colţurile. Le înţepi, din loc în loc, cu o furculiţă. Dai la cuptor 10 minute, până se rumenesc uşor. Dacă s-au umflat prea mult în interior, presează-le uşor înainte de a se răci complet.

Redu temperaturra cuptorului la 175 °C. Într-un bol, amesteci crema de brânză, smântâna, oul rămas şi parmezanul. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Căleşti uşor usturoiul împreuna cu ciupercile, în puţin ulei, alături de pătrunjel. Torni compoziţia de brânză în fiecare mini tartă, adaugi ciupercile cu usturoi şi dai la cuptor 15 minute. Serveşti cu arpagic verde tocat.

Sursa http://disturbinglydelicious.ro

Sursa http://disturbinglydelicious.ro