O gustare uşoară, minitartele cu ciuperci sunt perfecte pentru o zi călduroasă de vară. Încearcă-le şi tu!

Ingrediente

10 ciuperci, feliate
1 pachet aluat de foietaj
80 g cremă de brânză
2 linguri smântână
50 g telemea
2 linguri parmezan ras
2 ouă
2 căţei de usturoi, pisaţi
2 linguri ulei
pătrunjel, după gust
arpagic, după gust
sare
piper

Mod de preparare

Preîncălzeşti cuptorul la 190 °C. Tai aluatul în 4 dreptunghiuri. Le ungi cu 1 ou bătut. Îndoi marginile şi colţurile. Le înţepi, din loc în loc, cu o furculiţă. Dai la cuptor 10 minute, până se rumenesc uşor. Dacă s-au umflat prea mult în interior, presează-le uşor înainte de a se răci complet.

Redu temperaturra cuptorului la 175 °C. Într-un bol, amesteci crema de brânză, smântâna, oul rămas şi parmezanul. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Căleşti uşor usturoiul împreuna cu ciupercile, în puţin ulei, alături de pătrunjel. Torni compoziţia de brânză în fiecare mini tartă, adaugi ciupercile cu usturoi şi dai la cuptor 15 minute. Serveşti cu arpagic verde tocat.

Sursa http://disturbinglydelicious.ro

Loading...