Pentru momentele în care vrei să te bucuri de un desert absolut încântător, îţi propunem gustul de
ciocolată uşor crocantă şi savoarea cremei de brânză, pentru care nu va trebui să aştepţi mult.
Rezultatul este minunat!
Ingrediente:
150 g biscuiţi digestivi
45 g unt
110 g zahăr pudră
120 ml frişcă
150 g ciocolată neagră, topită şi răcită
2 linguri pudră de cacao, amestecată cu puţină apă fierbinte
200 g mascarpone

Mod de preparare:
Mărunţeşti biscuiţii digestivi, apoi îi amesteci cu untul topit şi o lingură de zahăr. Pui compoziţia
într-o tavă unsă, cu diametrul de 18 cm, presând-o pentru a se uniformiza. Dai tava la frigider.
Baţi bine frişca, încorporezi ciocolata topită şi adaugi amestecul de pudră de cacao.
Omogenizezi.
Baţi brânza mascarpone cu restul de zahăr. Încorporezi crema de ciocolată şi frişcă, apoi
amesteci până s-a omogenizat totul.
Ungi uniform tarta cu această compoziţie şi o dai la frigider pentru o oră înainte de a servi.

Sursa:
http://allrecipes.co.uk/recipe/85/no-bake-chocolate-cheesecake.aspx
Foto:
http://www.getchocolatecheesecake.com/images/chocolate-cheesecake.jpg

Loading...