Dacă ai chef de un preparat exotic şi delicios, atunci e musai să încerci creveţii cu sos de roşii, care se gătesc super rapid.

Ai nevoie de:

- 500 de grame de creveţi decorticaţi
- trei căţei de usturoi
- câteva frunze de busuioc
- o linguriţă de curry
- o cutie mare de roşii în bulion
- o jumătate de dovlecel
- o bucată mică de praz
- o lingură de ulei de măsline

Mod de preparare:

Toacă prazul mărunt şi dovlecel, după care căleşte-le în uleiul de măsline. Când s-au înmuiat, adaugă roşiile şi sosul lor şi fierbe totul, timp de zece minute. Ai grijă să acoperi totul.

Ulterior, adaugă creveţii, pulberea de curry şi busuiocul tocat mărunt, iar la final pune usturoil.

Consumă preparatul simplu, ca atare ori cu garnitură de orez fiert. 

Loading...