Îţi doreşti să prepari ceva sănătos şi rapid? Îţi recomand friptură cu carnea de iepure, are un gust dulce şi este puţin asemănător cu cel al puiului.

De ce ingrediente ai nevoie pentru friptură de iepure cu sos
2 pulpe din spate de la un iepure mare
sare
1 crenguţă de cimbru
150 ml ulei
200 ml de supă
piper boabe
150 ml de vin roşu
1 legătură de pătrunjel

Află cum prepari friptură de iepure cu sos
Pui carnea la marinat, cu câteva ore înainte, apoi o scoţi şi o ştergi cu un prosop curat. Sărezi şi o laşi aproximativ jumătate de oră. Adaugi carnea în tavă de friptură cu o cană de supă şi 150 ml de ulei, cu puţină sare şi câteva boabe de piper. Carnea o găteşti la foc iute o oră, o întorci şi torni vinul şi crenguţa de cimbru. O mai laşi la foc potrivit, o oră, timp în care stropeşti friptură cu sosul din tavă. Când vezi că prinde o culoare aurie, scoţi carnea pe un platou, tai bucăţi şi stropeşti, din nou, cu sosul, apoi presari cu pătrunjel tocat. Friptura o serveşti cu o garnitură de cartofi natur.

Sursa www.thesaucysoutherner.com

Loading...