Ai poftă de o porţie de ouă la cuptor? Încearcă reţeta cu cartofin noi şi spanac.

Ingrediente pentru ouă coapte cu cartofi şi spanac

400 g cartofi, feliaţi

1 lingură ulei

200 g ciuperci

1 căţei de usturoi, pisat

100 g spanac

4 linguri parmesan, ras

2 ouă

sare

piper

Mod de preparare – Ouă coapte cu cartofi şi spanac

Preîncălzeşti cuptorul la 220 °C. Aşezi cartofii într-o tavă, îi stropeşti cu ulei şi îi condimentezi cu sare şi piper, după gust. Dai la cuptor 12-15 minute.

Amesteci cartofii cu ciupercile şi usturoiul şi mai dai la cuptor încă 10 minute. Combini cu spanacul, apoi presari parmezanul. Faci două goluri în tavă, printre legume, în care spargi ouăle. Potriveşti gustul cu sare şi piper. Dai la cuptor încă 6-8 minute. Serveşti imediat.

Sursa https://www.deliciousmagazine.co.uk

Loading...