Pâine rumenită cu parmezan şi usturoi la cuptor

paine rumenita jpeg

O gustare uşoară, care îţi va plăcea cu siguranţă, pâinea rumenită cu parmezan şi usturoi nu va rezista prea mult în farfurii o dată scoasă din cuptor.

Ingrediente

1 franzelă mare, tăiată pe jumătate

130 g unt, topit

5 căţei de usturoi, bine zdrobiţi

5 linguri parmezan, ras

1-2 linguriţe pătrunjel tocat

Mod de preparare – Pâine rumenită cu parmezan şi usturoi

Preîncălzeşti cuptorul la 190 °C. Într-un bol, amesteci untul, usturoiul, parmezanul şi pătrunjelul. Ungi feliile de pâine uniform cu această compoziţie.

Dai la cuptor aproximativ 15 minute. Serveşti după ce s-a răcit uşor.

Sursa https://rasamalaysia.com

https://rasamalaysia.com