Pastele sunt unul dintre cel mai uşor de preparat ingrediente. Le poţi combina aproape cu orice, iar rezultatul va fi mereu delicios.

De ce ai nevoie pentru paste

400 g paste

2 piepţi de pui dezosaţi

300 g spanac

1 lingură ulei

1 ceapă

250 g ciuperci

3 căţei de usturoi

100 ml vin alb

600 ml suc de roşii

200 ml apă

50 g smântână

100 g mozzarella rasă

sare

piper

Cum se prepară pastele cu pui şi sos de roşii

Fierbi pastele în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi le scurgi. Încingi uleiul, adaugi piepţii de pui tăiaţi făşii, ceapa tocată, ciupercile tocate şi condimentezi cu sare şi piper, după gust. Când puiul începe să se rumenească, adaugi usturoiul pisat şi mai ţii pe foc 30 de secunde. Torni peste ingrediente vinul şi amesteci bine. Adaugi sosul de roşii, apa, spanacul tocat şi condimentezi, după gust. Laşi să fiarbă până scade puţin sosul. Adaugi pastele şi omogenizezi, apoi dai deoparte.

Răstorni compoziţia într-o tavă tapetată, adaugi smântâna, amesteci şi presari mozzarella rasă. Dai tava la cuptor aproximativ 40 de minute.

Sursa https://karmelowy.pl

Loading...
Evaluează articolul