Rulada delicioasă cu piept de curcan şi spanac este potrivită pentru orice zi a săptămânii, dar şi pentru ocaziile speciale. Încearc-o şi tu!

Ingrediente pentru ruladă cu piept de curcan şi spanac

1 kg piept de curcan dezosat
500 g spanac
2 linguri ulei
4-5 căţei de usturoi
12 felii bacon
100 ml vin alb
100 ml apă
sare
piper

Pentru garnitură
4 cartofi
16 felii caşcaval

Mod de preparare ruladă cu piept de curcan şi spanac

Sotezi în ulei spanacul cu usturoiul pisat şi adaugi sare după gust. Când scade zeama, dai deoparte. Aşezi spanacul peste pieptul de curcan şi-l înfăşori în feliile de bacon. Pui friptura în tavă, torni vinul, apa, un praf de sare şi piper. Acoperi tava cu o folie de aluminiu şi o laşi o oră la cuptor.

Cureţi cartofii, îi tai felii, aşezi deasupra câte o felie de caşcaval. După o oră îndepărtezi folia, pui cartofii în tavă lângă friptură şi o mai ţii la cuptor încă o oră, descoperită. Stropeşti friptura din când în când cu sosul din tavă.

Loading...