Îţi recomandăm o supă de praz şi cartofi care este gata în doar 40 de minute. Este un preparat cremos şi plin de savoare, plin de vitamine, exact de ce avem nevoie într-o zi de toamnă.

Ingrediente

4 bucăţi de praz de mărime medie

½ ceapă tocată

2 cartofi tăiaţi cubuleţe

1 lingură de făină

1 linguriţă de unt

1 l supă de pui

125 ml lapte

sare

piper proaspăt măcinat

Mod de preparare

Speli prazul şi îl tai pe orizontală.  Topeşti untul şi apoi adaugi făina amestecând constant până se încorporează. Torni supa de pui şi adaugi prazul, ceapa şi cartofii. Laşi să fiarbă, cu vasul acoperit, 20-25 de minute.

Când legumele sunt fierte, le pui într-un blender şi le pasezi. La final adaugi laptele şi asezonezi cu sare şi piper.

Serveşti imediat.

Sursă: Skinnytaste

Loading...