Conţinut scăzut de grăsime, light, fără grăsimi, 0% zahăr, 100% natural, dietetic... sunt doar câţiva dintre termenii pe care ne-am obişnuit deja să îi vedem pe etichetele produselor cumpărate.â

Nu există în prezent nici o listă standardizată de utilizare a acestor termeni în descrierea produselor alimentare, însă, au devenit arhi-utilizaţi şi ne dau falsa impresie că suntem pe drumul cel bun, atunci când alegem un produs şi nu altul. Termenii sunt aleşi din raţiuni de marketing, pentru ca noi să cumpărăm tot mai mult.

...Deci de unde începi şi în ce te încrezi, mai ales în momentul în care eşti decis să-ţi schimbi rutina alimentară sau să cumperi produse scumpe şi, implicit, sănătoase?

Ţine minte!

Privitor la produsele cu un conţinut scăzut de grăsimi, pentru a căpăta un gustmai bun, li se cresc concentraţia altor substanţe din compoziţie. De cele mai multe ori, producătorii adaugă zahăr şi sare, astfel încât multe dintre alimente ajung adesea să fie mai gustoase decât versiunile originale. Asta te poate face să mănânci mai mult decât înainte.

continuarea pe clickpentrufemei.ro

Loading...