Îţi plac burgerii? Încearcă şi tu reţeta delicioasă cu ciuperci şi roşii, pe care o poţi pregăti foarte uşor acasă, la cuptor.

Ingrediente

450 g carne de pui, tocată
250 g ciuperci, tocate mărunt
1 ceapă, tocată
1 linguriţă usturoi, pisat
1 lingură ulei
30 g pesmet
1 ou bătut
1 lingură cimbru uscat
2 roşii, feliate rondele
200 g caşcaval ras sau brânză
sare
piper

Mod de preparare – Burgeri cu ciuperci şi roşii

Preîncălzeşti cuptorul la 176 °C. Într-o tigaie, căleşti ciupercile în uleiul încins aproximativ 3 minute. Amesteci cu ceapa şi usturoiul încă 2 minute. Într-un bol, combini carnea tocată de pui cu pesmetul, oul şi cu ciupercile pe care le-ai lăsat să se răcească. Condimentezi cu cimbru, sare şi piper, după gust.

Formezi 6 chifteluţe pe care le rumeneşti 3-5 minute pe fiecare parte, apoi le transferi într-o tavă unsă cu puţin ulei. Aşezi feliile de roşie deasupra şi presari caşcavalul. Dai la cuptor 10-15 minute. Serveşti imediat.

Sursa http://12tomatoes.com

Loading...
Evaluează articolul