Cheesecake cu avocato, un aperitiv rapid

Cheesecake cu avocato jpeg

Acest savuros cheesecake va fi o mare vedetă la următoarea masă în familie. Gustul de ardei iute şi crema de brânză sunt combinaţia perfectă de arome, aşa că merită să încerci această reţetă.

Ingrediente

2 linguri ulei 2 căţei de usturoi tocaţi ¼ cană ceapă sau ceapă franţuzească ¼ cană ardei gras roşu, făcut cubuleţe dressing ranch pentru salată, după gust 340 g cremă de brânză, la temperatura camerei ½ cană iaurt grecesc 1 avocado mare, făcut cubuleţe 2 ouă 1 lingură făină 2 linguri zeamă de lămâie ½ cană caşcaval ras (Monterey Jack) 1 ardei iute, tocat 2 linguri arpagic tocat

Mod de preparare

Încingi cuptorul la 180 de grade Celsius. Ungi o tavă rotundă cu pereţi detaşabili cu puţin ulei.

Într-o tigaie, la foc mediu, sotezi usturoiul, ceapa şi ardeiul gras în ulei, până se înmoaie.

Într-un vas mare, combini sosul pentru salată, crema de brânză, iaurtul şi avocado. Amesteci până la omogenizare. Adaugi ouăle, făina şi zeama de lămâie. Amesteci până când ouăle sunt încorporate. Adaugi caşcavalul, ardeiul iute şi arpagicul. Torni compoziţia în tava pregătită.

Dai la cuptor 35 de minute sau până când marginile se rumenesc uşor şi se îndepărtează de pereţii tăvii. Laşi cheesecake-ul să se răcească 10 minute şi apoi îl scoţi din tavă, îndepărtând pereţii. Îl serveşti cu sos salsa.

Sursa: www.food.com

www.food.com