Pui crocant japonez

pui crocant japonez jpeg

Experimentează bucătăria japoneză cu această reţetă de pui crocant, pe care o vei încerca cu siguranţă şi a doua oară.

De ce ai nevoie pentru a pregăti pui crocant japonez

450 g pulpe de pui

ghimbir, după gust

1 căţel de usturoi

30 g sos de soia

30 g zahăr

75 g amidon de cartofi sau porumb

ulei, pentru prăjire

lămâie, după gust

Cum pregăteşti puiul crocant japonez

Într-un bol combini ghimbirul ras, usturoiul, sosul de soia şi zahărul. Adaugi pulpele de pui şi le amesteci pentru a se condimenta bine cu toate ingredientele. Acoperi şi laşi la rece o oră.

Pui într-un vas amidonul şi treci fiecare pulpă de pui prin el. Prăjeşti pe rând în uleiul puţin încins, până încep să se rumenească. Serveşti cu felii de lămâie.

Sursa http://norecipes.com