Puiul rumenit la cuptor este foarte bun. Adaugă-i legume proaspete, pentru un plus de savoare.

Ingrediente pentru pui cu legume la cuptor

600 g piept de pui

4 linguri ulei

½ linguriţă boia

2 dovlecei

2 ardei graşi

2 roşii

2 căţei de usturoi

busuioc proaspăt

sare

piper

Mod de preparare – Pui cu legume la cuptor

Tai pieptul de pui fâşii şi îl amesteci cu 2 linguri de ulei, boiaua, sare şi piper, după gust. Dai la frigider 2 ore. Combini legumele feliate cu restul de ulei şi le ţii la rece în acelaşi timp.

Preîncălzeşti cuptorul la 180 °C. Aşezi puiul şi legumele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dai la cuptor 45 de minute, întorcând carnea la jumătatea timpului. Serveşti cu busuioc.

Sursa https://www.eatwell101.com

Loading...
Evaluează articolul