Mulţumim Simonei Milăscan din Târgu Mureş pentru această reţetă!

Ingrediente

10 ouă fierte tari
1 conservă porumb, scursă
1-2 conserve ton bucăţi în ulei, scurse
1 ceapă roşie
sare
piper
maioneză

Mod de preparare

Cureţi ouăle de coajă după ce s-au răcit şi le scoţi gălbenuşurile. Într-un bol, dai prin răzătoarea mică 4 albuşuri, apoi aşezi jumătate din boabele de porumb, câteva linguri de maioneză şi netezeşti ca să acoperi porumbul. Adaugi tonul bucăţi, ceapa roşie tăiată mărunt, potriveşti de sare şi piper şi presari restul de albuşuri răzuite. Continui cu boabele de porumb şi cu maioneza rămase. Zdrobeşti gălbenuşurile cu o furculiţă şi le presari peste maioneză, apoi serveşti.

Loading...
Evaluează articolul