Cartofii sunt întotdeauna acea sursa de carbohidraţi ce nu trebuie neglijată, măcar o dată pe săptămână. Asta nu înseamnă că trebuie mâncaţi prăjiţi, ci ei se pot prepara în diverse gustoase mâncăruri, aşa cum este aceasta de cartofi şi ciuperci la cuptor.

Cartofi şi ciuperci la cuptor - Ingrediente (4 porţii)

3 cartofi mari
4-5 roşii
2 ciuperci mari (de preferinţă pleurotus)
1 ou
100 g caşcaval ras
50 ml ulei
sare
piper

Cartofi şi ciuperci la cuptor - Cum se prepară

Cartofii curăţaţi şi tăiaţi rondele şi ciupercile tăiate felii se prăjesc puţin în ulei. Roşiile se taie rondele. Se aşază legumele alternativ într-un vas termorezistent, se condimentează cu sare şi piper, iar deasupra se toarnă oul bătut bine, amestecat cu caşcavalul ras.Se introduce vasul în cuptorul încins aproximativ 35 minute.

Loading...