Vrei să mănânci cei mai buni hamburgeri? Păi, nu-ţi rămâne altceva de făcut decât să-i prepari singur acasă după reţeta noastră şi vor deveni „acei hamburgeri“ despre care vor vorbi toţi prietenii tăi.

Ingrediente

1 kg carne tocată de porc
250 g kaizer
250 g caşcaval
3 linguri pesmet
sare
piper

Mod de preparare

Caşcavalul se rade pe răzătoarea mică, iar kaizerul se curăţă de partea cu şorici şi se taie cubuleţe foarte mici.
IF01323

Într-un castron mai mare se aşază carnea, kaizerul şi caşcavalul ras. Se condimentează cu sare şi piper.
IF01325

Cu ajutorul unei linguri sau cu mâna se amestecă compoziţia de carne, se adaugă pesmetul şi se omogenizează foarte bine.
IF01326

Se formează cu mâna udă hamburgeri potriviţi, se pun pe grătar şi se frig pe ambele părţi. Se servesc cu pâine prăjită, roşii şi salată.
IF01320

sursa foto: ImageFood

Loading...