Legume la tigaie cu pui FOTO

legume la tigaie cu pui jpeg

Cui nu-i plac legumele la tigaie cu pui? Este o reţetă simplă şi rapidă. În doar 45 de minute ai obţinut o mâncare delicioasă.

Ingrediente

2 linguri ulei 4 bucăţi piept de pui dezosat şi fără piele, tăiat cuburi 75 g ceapă tocată 1 linguriţă sare ½ linguriţă ierburi italieneşti (amestec de oregano, cimbru, maghiran, busuioc, salvie, pătrunjel, frunze de dafin) ¼ linguriţă piper măcinat 400 g roşii la conservă, tăiate cubuleţe, lăsate în sucul propriu 1 pungă de legume congelate (broccoli, conopidă şi morcovi) 100 g brânză mozzarella rasă

Mod de preparare

Într-o tigaie încăpătoare, încingi uleiul la foc mediu spre mare. Adaugi cubuleţele de piept de pui, ceapa, sarea şi amestecul de ierburi italieneşti. Căleşti totul 4-5 minute, amestecând continuu, până când carnea este bine rumenită. Reduci flacăra la foc mediu.

image

Încorporezi roşiile şi legumele congelate. Acoperi tigaia şi fierbi 15-20 de minute, până când legumele se înmoaie şi se pătrund.

image

Presari mozzarella rasă. Acoperi tigaia şi mai fierbi 1-2 minute, până când se topeşte brânza. Serveşti mâncarea caldă.

image

www.pillsbury.com

Pui la tigaie cu bacon, în sos de vin alb

Pui la tigaie cu bacon, în sos de vin alb

Friptură de vită la tigaie

Friptură de vită la tigaie

Tigaie picantă cu legume

Tigaie picantă cu legume

Varză de Bruxelles la tigaie

Varză de Bruxelles la tigaie