Parfait de mure

1 captura de ecran din 2019 07 24 la 14 26 55 png png

Combinaţia dintre mure şi iaurt cremos este delicioasă. Dacă pui şi puţin lichior de mure deja ai un desert mai mult ca perfect. Încearcă-l pentru o masă festivă sau ca un mic răsfăţ de weekend.

Ingrediente:

450 g mure proaspete 300 ml frişcă lichidă 40 g zahăr pudră 90 g iaurt grecesc 100 g bezele cumpărate

Mod de preparare:

Zdrobeşte puţin murele într-un bol mic, scurge zeama şi păstreaz-o într-un pahar. Bate frişca şi zahărul cu mixerul şi apoi adaugă iaurtul grecesc. În pahare, sau în orice vas vrei să faci acest desert, pune un strat de frişcă, mure zdrobite şi un strat de bezele sfărâmate, repetă procesul astfel încat la final deasupra să fie tot frişcă. Pune din zeama de la mure pe deasupra şi garniseşte cu câteva mure proaspete.