Paste cu legume la cuptor

paste cu legume la cuptor jpeg

O mână de legume proaspete şi nişte paste fundiţe tocmai bune de aruncat în cuptor pentru un preparat deosebit. iată cum poţi obţine cea mai bună reţetă de paste cu legume la cuptor.

Paste cu legume la cuptor - Ingrediente

500 g paste farfalle (fundiţe) 2 fire praz 200 g mazăre 1 piept de pui fiert 2-3 căţei usturoi sare 100 g caşcaval unt

Paste cu legume la cuptor - Mod de preparare

Pui pastele la fiert în apă cu sare şi urmezi instrucţiunile de pe ambalaj. Speli bine prazul, îndepărtezi prima foaie şi tai rondele fine doar partea albă. Dai caşcavalul prin răzătoarea mare, iar pieptul de pui îl tai cubuleţe.

Încingi unt într-o tigaie mare şi sotezi uşor usturoiul zdrobit, prazul, carnea şi mazărea, la foc mic, cu capacul pus. Scurgi bine pastele de apa în care au fiert şi le pui într-o tavă unsă în prealabil cu puţin unt. Le amesteci cu legumele şi pieptul de pui şi le dai la cuptor 10 minute, scoţi tava, presari caşcavalul şi le mai laşi 10 minute.

Paste cu ciuperci şi sos de smântână

Paste cu ciuperci şi sos de smântână

Paste cu ciuperci şi sos de roşii

Paste cu ciuperci şi sos de roşii

Salată de paste cu peşte

Salată de paste cu peşte