Sănătos şi gustos, pieptul de pui cu lămâie şi mentă la grătar va fi pe placul tuturor.

Ingrediente

5-6 bucăţi piept de pui

zeama şi coaja rasă de la 3 lămâi

50 ml ulei

2 linguriţe mentă tocată

frunze de mentă, după gust

sare

piper

felii de lămâie, pentru servire

Mod de preparare – Piept de pui cu lămâie şi mentă la grătar

Într-un bol, amesteci zeama şi coaja rasă de lămâie, uleiul, menta, sare şi piper, după gust. Combini cu pieptul de pui într-o pungă resigilabilă.

Laşi la marinat, la rece, cel puţin 1 oră. Rumeneşti bucăţile de pui pe grătar 8-10 minute, pe fiecare parte. Serveşti cu sosul rămas, frunze de mentă şi felii de lămâie.

Sursa https://shewearsmanyhats.com

Loading...