Piept de pui cu lămâie şi mentă la grătar
Sănătos şi gustos, pieptul de pui cu lămâie şi mentă la grătar va fi pe placul tuturor.
Ingrediente
5-6 bucăţi piept de pui
zeama şi coaja rasă de la 3 lămâi
50 ml ulei
2 linguriţe mentă tocată
frunze de mentă, după gust
sare
piper
felii de lămâie, pentru servire
Mod de preparare – Piept de pui cu lămâie şi mentă la grătar
Într-un bol, amesteci zeama şi coaja rasă de lămâie, uleiul, menta, sare şi piper, după gust. Combini cu pieptul de pui într-o pungă resigilabilă.
Laşi la marinat, la rece, cel puţin 1 oră. Rumeneşti bucăţile de pui pe grătar 8-10 minute, pe fiecare parte. Serveşti cu sosul rămas, frunze de mentă şi felii de lămâie.