Piept de pui cu lămâie şi mentă la grătar

pui cu lamaie jpeg

Sănătos şi gustos, pieptul de pui cu lămâie şi mentă la grătar va fi pe placul tuturor.

Ingrediente

5-6 bucăţi piept de pui

zeama şi coaja rasă de la 3 lămâi

50 ml ulei

2 linguriţe mentă tocată

frunze de mentă, după gust

sare

piper

felii de lămâie, pentru servire

Mod de preparare – Piept de pui cu lămâie şi mentă la grătar

Într-un bol, amesteci zeama şi coaja rasă de lămâie, uleiul, menta, sare şi piper, după gust. Combini cu pieptul de pui într-o pungă resigilabilă.

Laşi la marinat, la rece, cel puţin 1 oră. Rumeneşti bucăţile de pui pe grătar 8-10 minute, pe fiecare parte. Serveşti cu sosul rămas, frunze de mentă şi felii de lămâie.

Sursa https://shewearsmanyhats.com

https://shewearsmanyhats.com