Un meniu cu carne de pasăre poate fi deliciul unei mese de sărbătoare, mai ales dacă reţeta are un ingredient surpriză. De data aceaste, vă prezentăm minunata reţetă  cu pulpe de pui în berea neagră.

Ingrediente

4 pulpe pui
1 cutie bere neagră
1-2 linguri ulei
sare
piper
busuioc
curry
boia dulce
ceapă
usturoi
ardei gras roşu

Mod de preparare

Speli bine pulpele de pui şi le usuci. Amesteci într-un bol condimentele, le presari pe pulpe pe care le aşezi într-o tavă termorezistentă unsă cu ulei.

Torni cutia de bere şi dai aceste pulpe de pui în berea neagră cuptorul preîncălzit 30 de minute. Serveşti pulpele de pui în berea neagră cu ceapă, usturoi, ardei şi roşii sotate.

Pulpe de pui n sos de vin rosu

Pulpe de pui cu ananas si salata de castraveti

Placinte cu carne

sursa foto: Profimedia

Loading...