Reţeta clasică de paste Fettuccine Alfredo
Nu ai cum să dai greş când prepari pastele Fettuccine Alfredo. Sunt simple şi scăldate în sos cremos de brânză.
De ce ai nevoie pentru paste Fettuccine Alfredo
1 lingură unt
2 căţei de usturoi
1 lingură făină
250 ml lapte
250 g parmezan ras
2 linguri cremă de brânză
1 praf de sare
220 g paste fettuccine
pătrunjel
piper
Cum se prepară pastele Fettuccine Alfredo
Prepari pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi le scurgi.
Topeşti untul în tigaie şi căleşti căţeii de usturoi întregi, curăţaţi, aproximativ un minut, apoi îi scoţi. Adaugi făina, omogenizezi, apoi torni laptele şi amesteci până când sosul începe să se îngroaşe. Pui parmezanul, crema de brânză, sare, după gust şi omogenizezi.
Adaugi pastele fierbinţi şi amesteci. Le serveşti cu pătrunjel tocat şi piper măcinat, presărate pe deasupra.