Reţete de mici. Cu siguranţă micii reprezintă cea mai comună şi reprezentativă mâncare tradiţională românească. Cum pregătim însă cei mai gustoşi şi sănătoşi mici? Printre secretele dezvăluite de bucătari se numără carnea lăsată la scurs înainte să fie tocată, supa de oase şi slănina de porc.

Bucătarul Marica Gheorghe ne dezvăluie cea mai gustoasă şi cea mai sănătoasă reţetă de mici, cu care, cu siguranţă ne vom impresiona musafirii. Pentru a obţine două kilograme de pastă de mici avem nevoie de:

un kilogram de carne proaspătă de vită, netocată,
500 de grame de carne de oaie
500 de grame de slănină de porc proaspătă
200 de mililitri de supă de oase, concentrată, obţinută prin fierberea preţ de 4-5 ore a oaselor (ţine locul gelatinei folosite în industria de profil)
10 grame de bicarbonat
cimbru şi sare şi piper după gust

află modul de preparare pe adevarul.ro

Loading...